Stationsweg 47
2675 AM Honselersdijk
Telefoon: 0652 35 81 51

 
  Voorbeeld Installateur Voorbeeld Installateur Voorbeeld Installateur
Home > Ons bedrijf

Bedrijfsinformatie

Onderhoud en service

Afnemers van Jurjen Ypma Loodgietersbedrijf kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw installatie. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten.

Kwaliteit

Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Technische kennis

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur die wij als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven geven.

Productkeuze

Het assortiment dat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij u kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantievoorzieningen.