Stationsweg 47
2675 AM Honselersdijk
Telefoon: 0652 35 81 51

 
  Radson vloerverwarming Radson vloerverwarming Radson vloerverwarming
Home > Verwarming > Vloerverwarming

Vloerverwarming

VloerverwarmingDe ideale ruimte verwarming

Vloerverwarming komt van alle verwarmingssystemen het dichtst bij wat men noemt de ‘warmtebalans’. Het evenwicht tussen lichaamswarmte en omgevingstemperatuur, die wij als behaaglijk ervaren. Dit ideaal wordt bereikt door de stralingswarmte van vloerverwarming, waardoor de lucht in het vertrek minder opgewarmd hoeft te worden. Men voelt zich behaaglijk bij een ruimtetemperatuur die ca. 2°C. lager ligt dan bij andere systemen. Hierdoor zal het energieverbruik ca. 10% minder zijn.

Kies voor kwaliteit

Vloerverwarming moet jarenlang zorgeloos woongenot opleveren. Verwerkt in beton, onder uw kostbare vloerafwerking zijn bij calamiteiten de buizen moeilijk te vervangen. Pas dan ook op voor, op het eerste gezicht, goedkope aanbiedingen. Vraag om garanties en kies merkproducten zoals Comap en Igrova-Jet regelunits als hart van uw vloerverwarmingsinstallatie. Deze combinatie geeft u 10 jaar garantie op buizen en koppelingen met daarnaast een gevolgschade dekking.

Elektrisch systeem, een alternatief

Comap vloerverwarming Bij renovatie is het niet altijd mogelijk om voldoende vloerhoogte te verkrijgen. Wij kunnen u dan b.v. een elektrisch vloerverwarmingssysteem als alternatief aanbieden.